сабота, 13 јули 2024

ГАЛЕРИЈА

Грејс Џонс во Скопје

76-годишната Грејс Џонс ги воодушеви скопјани на вчерашниот концерт. Невидена енергија, вистински перформанс, феноменална модна писта и, се разбира музички совршена изведба. Така беше вчера во Скопје.

ОСТАНАТО ОД ГАЛЕРИЈА

Maтка против горештините (ФОТОГАЛЕРИЈА)

НАЈНОВИ ВЕСТИ