четврток, 23 мај 2024

ГАЛЕРИЈА

Како почна летото во Кокино

21 јуни е летната долгодневица, најдолгиот ден и најкратката ноќ во годината на северната хемисфера. Еве како тоа рано утрово изгледаше во Кокино.
Фото:
Фото: Роберт Атанасовски

ОСТАНАТО ОД ГАЛЕРИЈА

Статуафест во центарот на Скопје

НАЈНОВИ ВЕСТИ