сабота, 2 март 2024

ГАЛЕРИЈА

Аеромитинг – 100 години македонска авијација

На спортскиот аердром Стенковец во Скопје денеска беше одбележана 100 годиншнината од македонската авијација. Со атрактивни прелети, акробации и со учество на 30-ина авиони од земјава и странство се одржа голем аеромитинг. Настанот го организираше аероклубот „Скопје“, основан во 1923 година.

ОСТАНАТО ОД ГАЛЕРИЈА

Автопатот Кичево – Охрид пак со нов термин, свлечиштата го продолжуваат рокот

НАЈНОВИ ВЕСТИ