понеделник, 20 мај 2024

ГАЛЕРИЈА

Розовиот раскош на црешовата улица (ФОТОГАЛЕРИЈА)

И годинава, пролетно, улицата Максим Горки во центарот на Скопје доби илјада розови нијанси на кои и Барби може да им позавиди. Раскошот на расцветаните јапонски цреши ги развеселува скопјани што поминуваат под нивните крошни, сакале тие или не. Цела пролет нека ни е розова како што е Максим Горки овие неколку недели.Фото: Роберт Атанасовски

ОСТАНАТО ОД ГАЛЕРИЈА

Статуафест во центарот на Скопје

НАЈНОВИ ВЕСТИ