четврток, 29 февруари 2024

ГАЛЕРИЈА

Од изложбата во Чешка – „Истребување на Македонците“, 75 години од егзодусот во Егејска Македонија

По повод денешниот меѓународен ден на бегалците од денеска до 2 август отворена е изложба во организација на македонските заедници од Чешка и Полска во одбележување на 75 годишнината од прогонот на македонските деца од Егејскиот дел на Македонија.

ОСТАНАТО ОД ГАЛЕРИЈА

Автопатот Кичево – Охрид пак со нов термин, свлечиштата го продолжуваат рокот

НАЈНОВИ ВЕСТИ