сабота, 13 јули 2024

ГАЛЕРИЈА

Maтка против горештините (ФОТОГАЛЕРИЈА)

Реката Треска и езерото Матка со децении се традиционалниот спас на скопјани против скопските горештини. Деновиве тоа освежување е очајнички неопходно. Еве како денеска таа побарувачка за „климатизирани“ простории изгледаше на Матка.
Фото:
Роберт Атанасовски

ОСТАНАТО ОД ГАЛЕРИЈА

Maтка против горештините (ФОТОГАЛЕРИЈА)

НАЈНОВИ ВЕСТИ