петок, 1 март 2024

ГАЛЕРИЈА

Четврта парада на гордоста во Скопје

Вчера во Скопје се одржа Прајд 2023, во организација на Националната мрежа против хомофобија и трансфобија. Ова беше четврта Парада на гордоста во Скопје. „Прајдот е протест, но и прослава, на која ги реафирмираме надежите за посолидарно, похумано и поправедно општество“, порачаа организаторите.
Фото:
Фото: Роберт Атанасовски

ОСТАНАТО ОД ГАЛЕРИЈА

Автопатот Кичево – Охрид пак со нов термин, свлечиштата го продолжуваат рокот

НАЈНОВИ ВЕСТИ