понеделник, 22 јули 2024

ВМРО-ДПМНЕ: Ковачевски да одбере – Ахмети или Македонија

Објавено на

часот

Сподели

„Ковачевски да се охрабри да дојде на лидерска, на која ќе се разговара што после неуспехот на уставните измени. Одговорност за погрешните политики, и водење на државата спротивно на ставот на 80% од Македонците мора да има.

Ковачевски мора да одбере дали ќе продолжи слепо да ги слуша ДУИ или ќе покаже малку интегритет и ќе дојде на лидерска. Време е Ковачевски да одбере – Ахмети и ДУИ или Македонија“, соопшти ВМРО-ДПМНЕ.

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ