недела, 14 јули 2024

ВМРО-ДПМНЕ ги кани сите во акцијата „Ова е Македонија за сите“

Објавено на

часот

Сподели

„Проблемите се секаде исти. Граѓаните живеат во беда и сиромаштија.Мора да се стави крај на катастрофите кои што ги прави владата на СДС и ДУИ.Овој хаос мора да престане.Идната влада на ВМРО-ДПМНЕ посветено и одговорно ќе пристапи кон решавање на состојба во економијата, образованието, здравството и иселувањето на младите од државата.ВМРО-ДПМНЕ е партија која работи во интерес на граѓаните.ВМРО-ДПМНЕ покажува дека не се сите исти.ВМРО-ДПМНЕ нуди решенија.Ги повикуваме граѓаните да се приклучат од акцијата „Ова е Македонија за сите“ и заеднички да ги донесеме промени и подобра иднина за сите“, велат од ВМРО-ДПМНЕ.

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ