сабота, 20 јули 2024
Статистика

Рестораните за една година поскапеа за 13,4%

Објавено на

часот

Сподели

Споредено по групи на услуги, во мај во однос на април зголемување е забележано во групите Храна за 0,7 %, Алкохолни пијалаци за 0,1 %, Безалкохолни пијалаци за 0,9 % и Ноќевања за 3,7 %.

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ