недела, 14 јули 2024

Промотивен пакет на Прокредит банка – префрли плата, бројни поволности цела година бесплатно

Квалитетната услуга и одлуката за тоа каде да ја добивате платата се клучни кога станува збор за избор на банка. Токму за овој сегмент Прокредит Банка во соработка со Мастеркард ја почна кампањата „Направи ПРОмена за да добиеш повеќе со која ја претстави својата специјална промотивна понуда наменета за сите нови клиенти кои ќе одлучат да ја примаат својата плата преку банката, пакет со кој добивате 12 месеци бесплатни банкарски услуги, подобри услови и поголема флексибилност.

Објавено на

часот

Сподели

Што добивате доколку ја префрлите вашата плата во Прокредит Банка?

Сите клиенти кои ќе станат нови приматели на плата во промотивниот период до 31 јануари 2024,  добиваат 12 месеци бесплатна членарина за Mastercard кредитна и дебитна картичка, бесплатно одржување на платежна сметка, бесплатно електронското банкарство и мобилна апликација.  Уникатна финансиска услуга на нашиот пазар која ја добиваат клиентите на Прокредит банка е и бесплатна Флекси штедна сметка со камата по видување, која овозможува флексибилно штедење со најповолни каматни стапки. Банката ја цени лојалноста на своите клиенти, па така примателите на плата добиваат и повластени каматни стапки за орочени депозити, како и за кредити.

Прокредит е позната по својата високо-квалитетна и персонализирана услуга, па така секој клиент постојано и без надомест добива поддршка од стручен советник за клиенти, кој е тука за совет за сите финансиски одлуки и идни инвестиции.

Со изборот на Прокредит банка, покрај тоа што ќе уживате во специјалните поволности на пакетот за нови приматели на плата, ќе станете и дел од одговорна институција која инвестира во градење одржлива иднина.

Направете промена, продолжете да напредувате и одберете банка која го гледа светот на ист начин како и вие.

                                                                                                                                                  Комерцијален текст

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ