сабота, 20 јули 2024

Најповолно патничко осигурување од „Винер осигурување“

Објавено на

часот

Сподели

За ваш безгрижен летен одмор, Винер – Виена иншуренс груп АД Скопје, нуди повеќе пакети за патничко осигурување по најповолни услови и можност за онлајн купување на полисата. Може да изберете некој од понудените пакети за патничко осигурување: Компакт, Премиум, Екслузив или Егзотик со покритие од голем број ризици, со прилагодени осигурени суми и со широко територијално покритие, по поволни цени.
Така на пример: Егзотик осигурувањето, за период од 7 дена ќе ве чини 140 денари, а ги содржи основните осигурителни покритија и важи за сите земји. Инаку може да се користи во текот на целата година, со период на траење на покритието по избор на клиентот.

За сите оние кои одговорно го планираат своето патување, со патничкото осигурување од Винер осигурување ќе ја зацврстат таа сигурност, но и ќе го зачуваат семејниот буџет во случај на непредвидени трошоци. 

ц

Доколку не успеете да стигнете во некоја на нашите филијали, полисите за патничко осигурување може да ги купите и  онлајн.

Ви преостанува само да ја изберете вашата следна дестинација и да ги искористите сите поволности кои ги нуди Винер – Виена иншуренс  АД Скопје.

                                                                                                                                                  Комерцијален текст

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ