сабота, 20 јули 2024

„Макпетрол“: природниот гас во јуни по пониски цени за 13,82%

Објавено на

часот

Сподели

Малопродажната цена на погонското гориво за моторни возила, метан (CNG), кој се продава на бензинските станици на „Макпетрол“ се намалува за 7,5% односно, за 5 денари за килограм (3,54 ден/лит) во однос на цената од минатиот месец која изнесуваше 67 денари за килограм, односно новата цена ќе изнесува 62 денари за килограм или 43,89 денари за литар.
 

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ