четврток, 23 мај 2024

ГАЛЕРИЈА

Скопје во ѓубре

Ова е само дел од скопската општина Центар. На ден 9 јули 2023. И не е само Центар. Цело Скопје е со преполни канти за ѓубре. Комуналците се караат со градското раководство, а на граѓаните им останува само да избегаат од Скопје.
Фото:
Фото: Роберт Атанасовски

ОСТАНАТО ОД ГАЛЕРИЈА

Статуафест во центарот на Скопје

НАЈНОВИ ВЕСТИ