четврток, 22 февруари 2024

ГАЛЕРИЈА

Џез-фестивал Ница

Џез фестивалот во Ница, кој се одржува секоја година од 1948 година, на француската ривиера, е „првиот џез фестивал од меѓународно значење“. Годинава го „фативме“ последниот ден од Фестивалот, на кој настапија Јулиус Родригез, Биг Чиф Харисон Џ.Р., Дајан Ривс, Оливија Дин, Тауер оф пауер и -M- «Ревалите».
Фото:
Фото: Луна Китановска

ОСТАНАТО ОД ГАЛЕРИЈА

Протест на студентите

НАЈЧИТАНИ ВЕСТИ