сабота, 13 јули 2024

Ајкос, иновативниот производ без чад три години во Македонија

Објавено на

часот

Сподели

Овој иновативен уред е достапен во над 70 држави во светот, а претставува резултат на работата и посветеноста на над 1.500 врвни научници и експерти ангажирани од Филип Морис интернешнал, како и на инвестиција од околу 10,5 милијарди долари.

Повеќе за технологијата зад Ајкос (IQOS) можете да дознаете на: PMI Science | Philip Morris International.

Ајкос може да се најде на повеќе продажни локации во Скопје и во повеќе други градови во државата, а производот е достапен и онлајн.

Компанијата ФМТКП е заедничка компанија на Филип Морис интернешнал и Тутунскиот комбинат Прилеп основана во 2014 година.

                                                                                                                                                      Комерцијален текст

 

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ