четврток, 25 јули 2024

Жешки бонуси, нова промоција на 2win.мк    

Од 1 до 14 јули на најдобрата легална платформа за интернет игри на среќа во земјава- 2win.мк, промоција за играчите: Жешки бонуси.  Кампањата „Жешки бонуси“е достапна за сите играчи.

 

Објавено на

часот

Сподели

За активирање на промотивниот ваучер од оваа промоција, неопходно е да се исполнат следните услови:

Активиран депозит во период од 1 до 14 јули во износ од најмалку 500 денари. Депозитот мора да е успешен, односно трансакцијата да биде успешно одобрена.

При пополнување на формуларот за депозит, заедно со износот, во полето „ваучер“ потребно е да се внесе кодот од промотивната кампања: BONUS500.

Средствата од промотивниот бонус ваучер можат да се користат во рок од 7 календарски дена од активирањето на бонус ваучерот. Сите неискористени средства од промотивниот бонус ваучер, по истекот на рокот за користење, ќе бидат повлечени од сметката за игра на учесникот.

Деталите кои се однесуваат на правилата за промоцијата, се достапни на следниов линк: 2win.mk

Комерцијален текст

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ