петок, 19 јули 2024

Муртезани по средбата со амбасадорот Дејвид Гир: „Фан сум на Ричард Гир“

Министерот за европски прашања, Орхан Муртезани, вчера, по средбата со евроамбасадорот Дејвид Гир, во изјава за медиумите рече дека имал „многу успешна средба со амбасадорот на европската делегација Ричард Гир“. Гафот го објави на својот фејсбук-профил. Кој признава шега на своја сметка половина му се простува… Или додава…

Објавено на

часот

Сподели

„Ова се случува кога со амбасадорот сте фанови познатиот актер Ричард Гир“, напиша Муртезани.

Самиот тој за време на изјавата не забележа дека направил гаф, а исправката дојде од еден од новинарите, по што Муртезани го изговори вистинското име на евроамбасадор Дејвид Гир.

Не изостанаа асмевките на лицата на фановите на познатиот актерн Ричард Гир.

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ