недела, 21 јули 2024

Ќе се гради нова полициска станица во Аеродром, граѓаните привремено ќе одат во станицата во Лисиче

Објавено на

часот

Сподели

„Преместувањето е направено затоа што на местото на стариот објект ќе се изгради нов објект на полициската станица, во склоп на проектот за обезбедување подобри услови за работа на полициските службеници, но и за услуги на граѓаните. И во наредниот период граѓаните ќе ги добиваат сите потребни услуги и за сѐ што им е потребно можат да се обратат до полициските службеници“, наведуваат од МВР.

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ