сабота, 20 јули 2024

Кавадарци доби пам трак патека 

Објавено на

часот

Сподели

Градоначалникот Митко Јанчев информира дека се инвестирани околу четири милиони денари за оваа патека. 

„Целта е да се спортува. Во склоп на патеката е изградено и детско катче со реквизити за релаксација. Ова веќе не е напуштено место како што беше, туку простор со добро осмислени содржини“, појасни Јанчев, нагласувајќи дека и понатаму ќе се инвестира во спортот.

Градоначалникот најави и изградба на картинг стаза, за следната година. 

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ