вторник, 23 јули 2024

И во Грција лепат налепници НМК

Ако сте заборавиле на обврската од Преспанскиот договор и случајно сте ја поминале границата со Грција со вашето возило со регистарска табличка без налепница НМК, без гајле, во Грција секогаш има некој што ќе ја поправи грешката. Фотографијата е направена во камп на Халкидики. Во Грција и граѓаните се грижат за обврската на „втората страна“, но секогаш забораваат на обврските на „првата страна“.

Објавено на

часот

Сподели

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ