недела, 21 јули 2024

И СДСМ има коњички марш, на чело на колоната Миле Зечевиќ

Објавено на

часот

Сподели

Во чест, слава и почит на македонските востаници и нивното јунаштво при одбрана на Крушевската Република. Слава им! За многу години Илинден, објави СДСМ.

м

к

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ