четврток, 18 јули 2024

Денеска и утре во Скопје авионска дезинсекција

Објавено на

часот

Сподели

Доколку временските услови не го дозволуваат вршењето на дезинсекцијата, ќе се прска првиот нареден ден, кога ќе бидат поволни временските услови, во истиот термин.

Се известуваат пчеларите навреме да ги преземат потребните мерки за заштита на пчелите.

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ