понеделник, 22 јули 2024

Црногорски инспектори организирале сексуални оргии во полициска станица и за сѐ информирале еден од шефовите на „кавачкиот“ клан

Објавено на

часот

Сподели

Порталот дошол до експлицитни фотографии што се дел од досие што Европол го доставил до надлежните органи за прислушуваните пораки. Како што може да се заклучи од пораките, полициските службеници ги привеле жените и потоа имале сексуални активности со нив.

На фотографиите од полициската станица што ги објави Борба се гледа како полицајци ги допираат жените, се бакнуваат со нив и имаат сексуални активности со една од жените.

Порталот објави и пораки што наводно се и доказ во случајот и кои еден од инспекторите му ги испратил на претходно споменатиот Љуба Миловиќ. „Шоу со неа во канцеларија“, „Е види ја што прави во полициска станица“, пишува во пораките во кои наводно полицајците се фалат со „жешката акција“ во станицата.

„Браво, брате мој“, гласел одговорот од другиот крај.

д

 

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ