сабота, 20 јули 2024

Вонредното собрание на ДПМ закажано за по Нова година

Објавено на

часот

Сподели

„Почитувани членови на ДПМ, ве известувам дека закажувам продолжување на седницата за вонредното изборно собрание на ДПМ за 27 јануари .2024 година во 11 часот во просториите на ДПМ, поради тоа што на закажаната седница за 25.11.2023 година немаше кворум за работа“, соопшти Николовска на фесјбук страница на Друштвото.

За претседател на Друштвото остануваат кандидатурите на Миневски Блаже и Нешовски Мирче, а кандидатите за претседател на Собранието на ДПМ се Антоновски Иван и Марковски Стефан.

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ