сабота, 25 мај 2024

Видеолотарија касинос Австрија во април исплати 46 милиони денари

Во април Видеолотарија касинос Австрија исплати 46.238.549 денари за играчите на видеолотариските терминали за Супер милионер, Милионер и Мини џекпот.

Објавено на

часот

Сподели

Април е месец на ВЛТ добивки. Ј.М. од Битола на 15 април ја освои најпосакуваната добивка, Супер милионер џекпот на Видеолотарија касинос Австрија, во вредност од 20.951.041 денари.

Во април имавме и 12 Милионер џекпот добивки. Играчите кои ги освоија, заедно поделија неверојатни 19.029.075 денари. Дополнително, во април играчите на ВЛТ освоија и 6.258.433 денари за Мини џекпот.

Само за потсетување, најпосакуваната ВЛТ џекпот добивка на сите времиња- Сепер милионер џекпот е во зоната на паѓање. Секој кој се забавува на видеолотариските терминали на Видеолотарија касинос Австрија, има можност да ја освои оваа фантастична добивка. Највисокиот износ кој може да се  освои со оваа добивка е 21 милион денари.

Комерцијален текст

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ