вторник, 23 јули 2024

Пожар во средното училиште за физичка култура, нема поголеми штети

Објавено на

часот

Сподели

„Имаше зачадување во просторот. На терен беа испратени 11 пожарникари, односно три противпожарни возила чисто превентивно, но пожарот не беше голем и брзо беше изгаснат“, изјави командирот на Противпожарна бригада на Град Скопје, Ѕвонко Томески.

Причината за предизвиканиот пожар ќе биде дополнително утврдена. 

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ