недела, 14 јули 2024

Почна да се поставува оградата пред Владата

Денеска согласно задолжението добиено од Владата почна поставувањето на претходно отстранетата ограда на Владата, информира Ивица Томовски, директорот на Службата за општи и заеднички работи на Владата.

 

Објавено на

часот

Сподели

„Таа беше репарирана изминатите денови, поради неадекватното чување и денеска Службата за заеднички и општи работи ја поставува. Досега се користеше старата и дотраена железна ограда во сопственост на МВР која е нерепрезентативна и нефункционална“, вели Томовски.

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ