среда, 24 јули 2024
ЕВН

Неколку улици во дел од скопските општини утре ќе бидат без струја

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека утре (четврток) без електрична енергија ќе останат неколку улици во неколку скопски општини.

Објавено на

часот

Сподели

Во периодот од 08.00 до 14.00 часот, дел од корисниците од улиците Мишевска и Бранко Заревски, како и дел од корисниците од ул. Китка лоцирани до раскрсницата со ул. Ратко Митровиќ (општина Кисела Вода).

Во периодот од 08.00 до 15.00 часот, корисниците од ул. Македонија како и објектите на Вардар Технометал, хотел Турист, ЈПДП, ВМРО и објектите во нивна околина (општина Центар), во периодот од 08.30 до 13.00 часот, корисниците од ул. Јоаким Крчовски лоцирани кон Косовската Амбасада, како и корисниците од ул. Самоилова лоцирани на потегот од Косовската до Турската Амбасада (општина Центар)

– во периодот од 09.00 до 10.30 часот, дел од корисниците од ул. Никола Петров (општина Чаир), во периодот од 09.00 до 11.00 часот, корисниците од ул. Девол (општина Карпош), во периодот од 09.00 до 12.00 часот, дел од корисниците од улиците 9008 и Илија Ристовски (општина Аеродром), во периодот од 10.30 до 15.00 часот, дел од корисниците од село Бродец (општина Чучер Сандево).

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ