четврток, 25 јули 2024

Најскапиот стан на Балканот е во Белград, радијатор од 3.000 евра

Најскапиот стан на Балканот вреди повеќе од еден милион евра и се наоѓа во елитната населба „Белград на вода“ со поглед на реката Сава. Само четката за тоалетната школка во овој стан чини 700 евра. Паркетот од орев достигнува 260 евра од квадрат.

Објавено на

часот

Сподели

А радијаторите се истовремено ѕидна декорација која „тежи“ 3.000 евра по парче. Греењето е, сепак, подно, и тоа продолжува и на терасата.

За да се постави најмодерниот систем за паметен дом во станот биле сменети секој кабел и осигурувач. Кујната е од црн мермер.

Зградата во која се наоѓа станот има базен и теретана.

 

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ