понеделник, 22 јули 2024

Кривична пријава за директорка на градинка во Штип 

Објавено на

часот

Сподели

Пријавената, во својство на вршител на должност директор  на општинската јавна установа – Детска градинка во Штип, лани на 22 декември, по спроведена постапка за јавна набавка на детски реквизити и монтажа на детски реквизити, иако доставата и монтажата не биле извршени, таа извршила исплата на економскиот оператор и предизвикала штета на Буџетот на Македонија за сума од 2.593.601 денари.

 

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ