вторник, 23 јули 2024

Коце Трајановски e нов директор на Државни патишта

Владата го назначи Коце Трајановски за нов директор на Јавното претпријатие за државни патишта. Одлуката денеска беше потврдена од страна на Управниот одбор на ЈПДП. Досегашен директор на ЈПДП беше Ејуп Рустеми.

Објавено на

часот

Сподели

Трајановски е поранешен градоначалник на Скопје и Општина Гази Баба.

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ