недела, 14 јули 2024

Исчезна жена во Скопје, семејството моли за помош

Сања Цаневска (69) од Скопје вечерва е пријавена за исчезната.

Објавено на

часот

Сподели

Откако нејзиното семејство, кое живее во Куманово не успеало да ја пронајде пријавилo во полиција, а побара помош од медиумите и граѓаните.

Сања има здравствени проблеми, а од домот во близина на Железничката станица во Скопје се одалечила околу 20 часот.

Aкo некој ја види или препознае да го извести семејството на тел. број 076/608 312 или во најблиската полициска станица.

 

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ