сабота, 20 јули 2024

Бегалец од Украина во Брисел на лотарија освоил 500.000 евра

Објавено на

часот

Сподели

Тој минатиот месец купил грепка за пет евра на бензинска пумпа. Тоа значи дека добивката е сто илјади пати поголема од „влогот“.

Во Белгија не се плаќа данок на добивка на лотарија.  

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ