недела, 14 јули 2024

7 х 7 – нов инстант лоз со 14 возила

Објавено на

часот

Сподели

Како одговор на барањата на играчите, инстант лозот 7 х 7 стана најнов член на семејството на инстант лотаријата на Државна лотарија. Лозот нуди вкупен фонд на добивки од близу 80 милиони денари, вклучувајќи 14 премии од кои 7 возила HYNDAI Tucson и 7 возила HYNDAI Bayon, како и парични добивки од 80 денари до 50.000 денари.  

Со забавно и лесно откривање на три исти симболи или износи, учесниците во оваа игра на среќа ќе ги бараат своите добивки во полето за игра на атрактивниот инстант лоз, а 14 од нив ќе станат сопственици на комфорни возила од категоријата СУВ, коишто ќе го пленат вниманието и на сите кои досега посакувале да возат или да подарат ваков тип на возило.  

Инстант лозот има и атрактивна кампања којашто поттикнува да се замислиме над балансот меѓу своите очекувања и својата вистинска верба во среќата. Потрагата по среќната ѕвезда и нејзиното пронаоѓање е метафора дека среќата може да ја најде секој којшто верува во неа.

Воедно, ве поттикнуваме да подарите можност за среќа плус и во вашите планови за подарување да го вклучите и инстант лозот 7 х 7, со којшто може покрај возбуда и забава, да подарите возило или вредна парична добивка. Инстант лозот, може да е вашиот перфектен подарок.

                                              

                                                                                                                                                 Комерцијален текст

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ