вторник, 23 јули 2024

Водостојот на Охридското Езеро е за еден сантиметар повисок од вчера

Објавено на

часот

Сподели

Според најновите хидролошки мерења, нивото на Дојранското Езеро е непроменето, но и тоа е пониско од јунскиот просек.

Како што информира УХМР, нема поголеми промени и во однос на водостоите на реките освен на Пчиња кај Пелинце.

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ