вторник, 5 март 2024

КИЦ Битола одложи концерт

Поради трагичниот настан со малата Вања, кој ја потреси македонската јавност, денешниот концерт на пијано „Балет за четири раце“ се одлага, соопшти Културно информативниот центар – Битола.

Објавено на

часот

Сподели

Дополнителни информации за алтернативен датум за концертот институцијата дополнителни ќе објави.

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ