петок, 1 март 2024

ГАЛЕРИЈА

„Работниците се државата!“ Од првомајскиот протест на ССМ

Од првомајскиот протест Сојузот на синдикатите на Македонија порача дека борбата за работничките права треба да продолжи секојдневно зашто работниците се изложени на експлоатација како во 19 век. „Работниците се државата“, гласеше слоганот на денешниот протест за Денот на трудот, кој почна пред зградата на ССМ, продолжи пред Собранието на Македонија и заврши пред зградата на Владата.
Фото:
Фото: Роберт Атанасовски

ОСТАНАТО ОД ГАЛЕРИЈА

Автопатот Кичево – Охрид пак со нов термин, свлечиштата го продолжуваат рокот

НАЈНОВИ ВЕСТИ