четврток, 20 јуни 2024

Ново работно време на скопските паркинзи, цената на паркирање останува иста

Објавено на

часот

Сподели

Работното време во зоните А, Б, Ц и Д од понеделник до сабота ќе биде од 7:00 до 23:00 часот.

Од ЈП „Градски паркинг“ – Скопје, апелираат корисниците на услугите на јавните површини наменети за паркирање – зонско да ги запазат промените, односно наплатата за паркинг услугата да ја извршуваат во наведеното работно време за да не се соочат со санкција.

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ