четврток, 23 мај 2024

ГАЛЕРИЈА

Животните во Зоолошка се ладат со лубеници и сладолед

На горештиниве ни криви ни должни зовреа и животните, а во скопската Зоолошка градина се обидуваат да им помогнат со сладолед од овошје и од месо, со лубеница и туш од противпожарните црева.
Фото:
Фото: Роберт Атанасовски

ОСТАНАТО ОД ГАЛЕРИЈА

Статуафест во центарот на Скопје

НАЈНОВИ ВЕСТИ