четврток, 29 февруари 2024

ГАЛЕРИЈА

Skopje Pride 2022

Скопје Прајд 2022 се одржa на 25 јуни, во организација на Националната мрежа против хомофобија и трансфобија. Втората Парада на гордоста во Скопје (Skopje Pride 2021) помина без инциденти и со присуство на над 2.000 луѓе, меѓу кои во знак на поддршка маршираа претседателот, владините министри, политичари, претставници на дипломатскиот кор и други.

ОСТАНАТО ОД ГАЛЕРИЈА

Автопатот Кичево – Охрид пак со нов термин, свлечиштата го продолжуваат рокот

НАЈНОВИ ВЕСТИ