сабота, 2 март 2024

ГАЛЕРИЈА

Скопје на „сто“ степени

Портокалово-црвеникава фаза во Скопје, ултравиолетовите зраци на максимум. Скопјани тоа го користат за да се полеваат на фонтани, да скокаат на Матка и разни други ладачки активности.
Фото:
Фото: Роберт Атанасовски

ОСТАНАТО ОД ГАЛЕРИЈА

Автопатот Кичево – Охрид пак со нов термин, свлечиштата го продолжуваат рокот

НАЈНОВИ ВЕСТИ