четврток, 30 мај 2024

ГАЛЕРИЈА

Од митинзите на Стево Пендаровски

Членството во Европската унија е важно за иднината на Македонија, но пред сè и над сè за иднината на младите. Тоа е единствената шанса за вистински промени и напредок каков што очекуваат младите. Со членство во ЕУ можеме да ги подобриме состојбите во образованието, судскиот систем, здравството. ДПМНЕ и Сиљановска ќе го закочат, ќе го блокираат патот кон ЕУ, а младите немаат време за губење. Гласот за СДСМ и за мене е глас за европската иднина на младите, порачува Пендаровски од неговите митинзи по Македонија.

ОСТАНАТО ОД ГАЛЕРИЈА

Статуафест во центарот на Скопје

НАЈНОВИ ВЕСТИ