четврток, 23 мај 2024

ГАЛЕРИЈА

Европските горештини печат и во Скопје

Страшни горештини ја зафатија јужна Европа, а прогнозерите велат дека денеска е најжешкиот ден. Кој се пробил преку граници си лежи на плажа, а тие што останале во Скопје се ладат на чешми и фонтани или не мрдаат од дома. Еве како е на Плоштад.
Фото:
Фото: Роберт Атанасовски

ОСТАНАТО ОД ГАЛЕРИЈА

Статуафест во центарот на Скопје

НАЈНОВИ ВЕСТИ