петок, 19 април 2024

Звонко Шундовски: Среќата тотално нè напушти

Објавено на

часот

Сподели

„Ова беше тежок меч. Целиот меч беше машка игра од двете страни. Ние бевме максимално мотивирани, спремни за нив, но ако се направи некоја подетална анализа, слободно ќе кажам дека немавме среќа. Имавме добри одбрани на голманите, но неколку топки отидоа кај нив директно. При крајот утнавме зицер, тоа е тоа, среќата тотално нè напушти“, изјави селекторот.

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ