вторник, 5 март 2024

ЗНМ ги осуди заканите кон новинар на Тетова сот

Објавено на

часот

Сподели

Заканата е пријавена во Министерството за внатрешни работи и според информациите од колегата Невриј заканувачот бил спроведен во полициска станица.

Овој случај е пријавен во Министерството за внатрешни работи, а ЗНМ ќе ја следи истрагата и ќе бара итна реакција од надлежните институции.

ЗНМ ќе се обрати до градоначалникот на Општина Тетово Билал Касами и ќе инсистира на одговорност од страна на лицето кое упатило закана кон новинарот Адеми.

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ