среда, 21 февруари 2024

Златно тркало: Алфа ромео тонале e Најпосакуван премиум автомобил во Македонија за 2023 година

Објавено на

часот

Сподели

Значењето на награда е големо затоа што гласањето се одвиваше онлајн од страна на пошироката јавност и за Tonale гласаа дури 35,64% од гласачите во категоријата.

Alfa Romeo Tonale е првиот електрифициран SUV на Alfa Romeo и моделот со кој марката влезе во светот на електрификацијата, притоа задржувајќи ја својата ДНК недопрена, израз на благородната италијанска спортска природа од 1910 година.

Единствениот италијански дизајн го наоѓа својот одраз во врвната технологија и поврзаноста на највисоко ниво, потврдено преку софистицираниот систем за информирање и забава.

За Tonale, марката смисли уникатни и ексклузивни технички решенија за да ја подобри својата ДНК и да му понуди на купувачот неспоредливо возачко доживување, типично за марката, каде прецизното внимание на деталите се спојува со континуираната потрага по највисок квалитет.

                                                                                                                                         Комерцијален текст

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ