петок, 21 јуни 2024

Жичарницата утре ќе вози редовно, градските автобуси како во недела

Објавено на

часот

Сподели

Жичарницата ќе работи вообичаено, од 10 до 20 часот, при што од 19 до 19.30 часот е последно возење од долу кон врвот, односно во 19.45 часот е последно возење од врвот надолу.

Фото: ЈСП

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ