четврток, 29 февруари 2024

Затвореник починал во затворот во Штип откако се вратил од болница

Објавено на

часот

Сподели

Тој бил осуден за убиство на 20-годишна затворска казна, а веќе одлежал 9 години. За смртта на затвореникот известени се надлежните органи.

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ