вторник, 5 март 2024

Забраната за камиони на патот Маврово-Дебар е укината

Објавено на

часот

Сподели

Патот е пуштен за сообраќај во двата правца за сите видови возила.

ТОП ВЕСТИ

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ